Logo
Indholdsoversigt     
 
FORSIDE KOMMUNERNES ERFARINGER BRUGERNES DOM ANMELDELSER FRA EN FAGMAND

Du er her: Home 2009 07 Erfaringsopsamling, brugerundersøgelse og ekspertvurdering

   

BLOG

Erfaringsopsamling, brugerundersøgelse og ekspertvurdering



I Netværket for digitale kommuneplaner har de fleste af kommunerne nu offentliggjort forslaget til kommuneplan via deres website - se blogindlæg fra d. 4-5. Struer Kommune kommet til, og planen kan ses på http://kommuneplan.struer.dk/webtop/site.aspx?site=13798.

Tværfagligt samarbejde,  projektledelse,  kort og rammer samt  brugertyper & brugsmønstre ses som fire centrale temaer i den erfaringsopsamling som de deltagende kommuners nøgleaktører (Plan, GIS og Kommunikation) laver sammen med COWI. De fleste af de 10 kommuner har afviklet opsamlingen, og de sidste når det i august.

Internetfirmaet Xylofon er blevet bestilt til at gennemføre en brugerundersøgelse, hvor fem brugere udpeget af kommuerne bliver ringet op og spurgt om deres vurdering af resultaterne - den digitale kommunplan, som den ligger på websitet. I tillæg ekspertvurderer Xylofon hver af de 8 digitale kommuneplaner med fokus på at udpege udviklingsområder. COWI samler op på tværs af de 8 kommuner for at spotte aktuelle tendenser indenfor digital planlægning i danske kommuner.

Resultaterne af erfaringsopsamling, brugerundersøgelse og ekspertvurdering offentliggøres på dette site i uge 38, som optakt til netværkets sidste møde i Haderslev d. 24. september.

 

Mvh. Henrik Bojsen

COWI




Skriv kommentar



Netværk om udvikling af nye digitale kommuneplaner