Logo
Indholdsoversigt     
 
FORSIDE KOMMUNERNES ERFARINGER BRUGERNES DOM ANMELDELSER FRA EN FAGMAND

Du er her: Home 2008 10

   

BLOG

Kommuneplan for Nordfyns Kommune - digital og åben



 Kommuneplanen for Nordfyns Kommune bliver digital fra dag ét. Der kommer ikke til at eksistere papirversioner, idet høringer, debatter og temaer køres online og dynamisk på kommunens hjemmeside. Efterhånden som planforslaget ændres, kommer det på med det samme. Administrationens oplæg lægges til offentligt skue, og efterfølgende rettes det til efter den politiske debat. Præsentationer for kommunalbestyrelsen foregår online, og alle vil kort sagt have adgang til alle data i alle faser. Udarbejdelsen af kommuneplanen er således i princippet én lang høringsfase indtil den endelige planvedtagelse.

Er der spørgsmål til planen, processen mv. kan projektleder Rudi Saltofte kontaktes på rso@nordfynskommune.dk  

Kommuneplanen kan ses her - www.nordfynskommuneplan.dk

 


"Vis planer" - et KL-projekt



KL har i august 2008 igangsat et projekt om visning af de planer, der skal indberettes til Plansystem.dk. Målet med projektet er, at få skabt en state of the art visning af planerne for borgere, virksomheder og andre myndigheder. 

I projektet deltager Esbjerg Kommune, Silkeborg Kommune, Randers Kommune, By- og Landskabsstyrelsen, KL og GrontmijCarlbro som konsulenter. Klik her og læs nærmere om projektet. 

 

Mvh.

Christina Egsvang Føns, Chefkonsulent KL

cef@kl.dk




Netværk om udvikling af nye digitale kommuneplaner