Her kan du se vores aktuelle udvalg af kurser, arrangementer, webinarer og netværk.
Hvis du ikke finder det kursus, I har brug for, så kan vi tilbyde at skræddersy et kursus, der er tilpasset netop din kommune eller organisation.
Kommende kurser
Afholdte kurser
Dansk Byplanlaboratorium udvikler projekter og indgår i samarbejder, der kan være med til at kvalificere planlægningen – enten gennem nye erkendelser eller gennem formidling af gode resultater.
Kontakt os gerne hvis du har en ide til et relevant projekt eller et udviklende samarbejde, der kan være med til at skabe bæredygtige byer og landskaber.
Nuværende projekter
Afsluttede projekter
Få nye værktøjer og lad dig inspirere af gode cases og holdninger fra nær og fjern. Her kan du finde temasider, udgivelser fra Dansk Byplanlaboratorium og Byplanhistorisk udvalg. Du kan også læse magasinet Byplan Nyt og finde de seneste holdninger fra Dansk Byplanlaboratorium.
Du må meget gerne selv bidrage – skriv debatindlæg i Byplan Nyt eller skrive et indlæg til ByplanBlog.
Trygge boligområder
Digital by
Dansk Byplanlaboratorium er en tværfaglig uafhængig institution, der siden 1921 har sat byplanlægning på dagsordenen.
Byplanlaboratoriet skaber debat om aktuelle planlægningsspørgsmål, opbygger kompetencer og formidler ny viden. Det sker gennem deltagelse i udviklingsprojekter, afholdelse af kurser, seminarer, webinarer og konferencer samt udgivelse af publikationer, magasinet Byplan Nyt samt denne hjemmeside.
Hovedparten af Byplanlaboratoriets udgifter finansieres via indtægtsdækket virksomhed. Resten dækkes af tilskud fra myndigheder, institutioner og private virksomheder.
NYP - Netværk for Yngre planlæggere
FAB - Foreningen af Byplanlæggere
Park og Naturforvalterene
Byplanhistorisk Udvalg
Plan22+
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bestil Byplan Nyt
Vis, hvordan I arbejder med partnerskaber…
Mødestedet foregår torsdag 1. oktober i Hal 3 i Arena Aabenraa, og jeres stand skal være åben for alle byplanmødets deltagere ved ankomst (kl. 9-10), i en udvidet kaffepause om formiddagen (kl. 10.50-11.30) samt på byplanmødets egentlige messe torsdag eftermiddag fra kl. 13.30-15.30.
Praktiske oplysninger til standholdere
Som standholder kan I vælge mellem en ministand med cafébord eller en større stand, hvor der er mulighed for at skabe et miljø med særligt inventar, som I medbringer. Opstilling af jeres stand kan ske onsdag eftermiddag og torsdag morgen før kl. 9 (nærmere information følger). Alle elementer I som standholdere medbringer, skal I opstille og nedtage selv. Har I bestilt en stand med et cafébord, så vil dette være at finde på jeres stand, når I ankommer. Til alle stande leverer vi adgang til strøm og trådløs internetforbindelse.
Adresse: Hal 3 i Arena Aabenraa, Hjelmallé 3, 6200 Aabenraa.
Ansøgning
I ansøgningen skal I skrive, hvad I vil præsentere i standen, og hvordan det relaterer sig til temaet partnerskaber. I må også beskrive, hvordan standen kan være med til at give en interaktiv oplevelse på Byplanmødet 2020. Byplanlaboratoriet forbeholder sig ret til at prioritere standholdere ud fra faglig relevans i forhold til Byplanmødets tema for 2020.
Ansøg om messestand til Byplanmødet 2020
Læs tilmeldings- og aflysningsbetingelser (pdf)
Der er differentierede priser for en stand på messen afhængig af, om man er tilskudsgiver til Dansk Byplanlaboratorium. Priserne varierer i henhold til nedenstående skema. Læs mere om at være tilskudsgivere.
X (værdi 11.400 kr.)
X
I slutningen af maj vil tilmeldingen til selve Byplanmødet åbne. Jeres tilmelding til en stand giver adgang for 2 personer til deltagelse i byplanmødets program torsdag d. 1. og fredag d. 2. oktober 2020, inkl. festmiddagen torsdag aften.
Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Philip Holmkjær, Dansk Byplanlaboratorium
Om Byplanmødet 2020