Her kan du se vores aktuelle udvalg af kurser, arrangementer, webinarer og netværk.
Hvis du ikke finder det kursus, I har brug for, så kan vi tilbyde at skræddersy et kursus, der er tilpasset netop din kommune eller organisation.
Kommende kurser
Afholdte kurser
Dansk Byplanlaboratorium udvikler projekter og indgår i samarbejder, der kan være med til at kvalificere planlægningen – enten gennem nye erkendelser eller gennem formidling af gode resultater.
Kontakt os gerne hvis du har en ide til et relevant projekt eller et udviklende samarbejde, der kan være med til at skabe bæredygtige byer og landskaber.
Nuværende projekter
Afsluttede projekter
Få nye værktøjer og lad dig inspirere af gode cases og holdninger fra nær og fjern. Her kan du finde temasider, udgivelser fra Dansk Byplanlaboratorium og Byplanhistorisk udvalg. Du kan også læse magasinet Byplan Nyt og finde de seneste holdninger fra Dansk Byplanlaboratorium.
Du må meget gerne selv bidrage – skriv debatindlæg i Byplan Nyt eller skrive et indlæg til ByplanBlog.
Trygge boligområder
Digital by
Dansk Byplanlaboratorium er en tværfaglig uafhængig institution, der siden 1921 har sat byplanlægning på dagsordenen.
Byplanlaboratoriet skaber debat om aktuelle planlægningsspørgsmål, opbygger kompetencer og formidler ny viden. Det sker gennem deltagelse i udviklingsprojekter, afholdelse af kurser, seminarer, webinarer og konferencer samt udgivelse af publikationer, magasinet Byplan Nyt samt denne hjemmeside.
Hovedparten af Byplanlaboratoriets udgifter finansieres via indtægtsdækket virksomhed. Resten dækkes af tilskud fra myndigheder, institutioner og private virksomheder.
NYP - Netværk for Yngre planlæggere
FAB - Foreningen af Byplanlæggere
Park og Naturforvalterene
Byplanhistorisk Udvalg
Plan22+
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bestil Byplan Nyt
Byplanmødet 2020 udskydes, læs hele pressemeddelelsen her
Forvent afstand, afspritning og mundbind indendørs og i busserne, men gode netværksmuligheder under åben himmel. Vi glæder os til at se dig. Husk, at hvis Byplanmødet aflyses på grund af myndighedernes Covid19-retningslinjer, så gælder der særlige afbestillingsregler, og deltagerne får det fulde beløb tilbage.
Under alle dele af Byplanmødet kan du som deltager være sikker på, at vi tager Covid19-forholdsregler.
Dansk Byplanlaboratorium følger myndighedernes Covid-19-retningslinjer. Vi ønsker at tage alle hensyn i forhold til at begrænse mulighederne for smittespredning, når vi mødes i oktober.
Når vi er mange mennesker samlet til det faglige program torsdag 09:00-16:00 og fredag 08:30-10:00, opfordrer vi til, at alle bærer mundbind. Når I ankommer til Byplanmødet, får I udleveret mundbind af os, så vi alle kan tage hensyn til hinanden - og især eventuelle sårbare, der måtte deltage i Byplanmødet. I bustransport og lignende er det et krav, at der bæres mundbind.
Vi håber på jeres forståelse for, at nogle af Byplanmødets dele bliver lidt anderledes end dem, vi er vant til.
Bekræftelse og faktura fremsendes, når tilmelding er modtaget i Byplanlaboratoriet. Ved afbud efter mandag den 10. august kl. 10.00 og til og med den 7. september 2020 betales et gebyr på kr. 1.000,-. Ved afbud efter 7. september 2020 betales den fulde deltagerafgift. Der er loft på deltagerantallet på 500, og det kan blive nødvendigt at prioritere i tilmeldingerne efter modtagelsesdato. Der er oprettet venteliste.
Hvis Byplanmødet aflyses på grund af myndighedernes Covid-19-retningslinjer, eller hvis din kommune/virksomhed indfører særlige nedskrevne restriktioner, så gælder der særlige afbestillingsregler, og I vil få det fulde beløb tilbage.