Her kan du se vores aktuelle udvalg af kurser, arrangementer, webinarer og netværk.
Hvis du ikke finder det kursus, I har brug for, så kan vi tilbyde at skræddersy et kursus, der er tilpasset netop din kommune eller organisation.
Kommende kurser
Afholdte kurser
Dansk Byplanlaboratorium udvikler projekter og indgår i samarbejder, der kan være med til at kvalificere planlægningen – enten gennem nye erkendelser eller gennem formidling af gode resultater.
Kontakt os gerne hvis du har en ide til et relevant projekt eller et udviklende samarbejde, der kan være med til at skabe bæredygtige byer og landskaber.
Nuværende projekter
Afsluttede projekter
Få nye værktøjer og lad dig inspirere af gode cases og holdninger fra nær og fjern. Her kan du finde temasider, udgivelser fra Dansk Byplanlaboratorium og Byplanhistorisk udvalg. Du kan også læse magasinet Byplan Nyt og finde de seneste holdninger fra Dansk Byplanlaboratorium.
Du må meget gerne selv bidrage – skriv debatindlæg i Byplan Nyt eller skrive et indlæg til ByplanBlog.
Trygge boligområder
Digital by
Dansk Byplanlaboratorium er en tværfaglig uafhængig institution, der siden 1921 har sat byplanlægning på dagsordenen.
Byplanlaboratoriet skaber debat om aktuelle planlægningsspørgsmål, opbygger kompetencer og formidler ny viden. Det sker gennem deltagelse i udviklingsprojekter, afholdelse af kurser, seminarer, webinarer og konferencer samt udgivelse af publikationer, magasinet Byplan Nyt samt denne hjemmeside.
Hovedparten af Byplanlaboratoriets udgifter finansieres via indtægtsdækket virksomhed. Resten dækkes af tilskud fra myndigheder, institutioner og private virksomheder.
NYP - Netværk for Yngre planlæggere
FAB - Foreningen af Byplanlæggere
Park og Naturforvalterene
Byplanhistorisk Udvalg
Plan22+
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bestil Byplan Nyt
Susan Herrington er dagens første keynote speaker. Hun er professor i landskabsarkitektur ved University of British Columbia. Læs artikel:Materialer er en oplevelse på Byens Gulv
Leonard Grosch er dagens anden keynote speaker. Han er creative director Atelier Loidl fra Berlin Landschaftsarchitekten. Læs mere:Mennesket kommer først på byens gulv.
VI SES PÅ BYENS GULV 2022Onsdag den 20. april 2022.
Pladser, torve, belægninger, beplantninger, klimatilpasning - Programmet for 2022 tager dig hele vejen rundt på byens gulve. Fra juraen, der skal sikre projektets udførelse, materialer, nye modeller for livscyklusanalyser, store og små projekter, forskning og de nyeste trends….Tilmeld dig selv og dine kollegaer i dag.OPEN CALL - HAR DU EN GOD IDÉ? Skriv til db@byplanlab.dk, hvis du har en idé til et særligt tema, et projekt eller andet, som du synes vi skal have med på Byens Gulv 2022 – der er stadig plads til den helt rigtige idé i programmet!
Se program for Byens Gulv 2022
Tilmeld dig Byens Gulv 2022
BYENS GULV, KORT SAGT:
KONFERENCENS DELTAGERE Arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører, som kommer fra både private rådgivningsvirksomheder, forsyningsvirksomheder samt offentlige institutioner som universiteter, kommuner og stat. Intet andet sted mødes så tværfagligt et felt med så stor ekspertfaglig og specialiseret viden om Byens Gulve. Konferencen arrangeres i et samarbejde mellem DI Byggeri og Betonvareforeningen, Københavns Universitet, Danske Anlægsgartnere, Danske Landskabsarkitekter, IDA, KVT, vej-eu.dk og Dansk Byplanlaboratorium.
Læs mere om arrangementet via Københavns Universitet