Her kan du se vores aktuelle udvalg af kurser, arrangementer, webinarer og netværk.
Hvis du ikke finder det kursus, I har brug for, så kan vi tilbyde at skræddersy et kursus, der er tilpasset netop din kommune eller organisation.
Kommende kurser
Afholdte kurser
Dansk Byplanlaboratorium udvikler projekter og indgår i samarbejder, der kan være med til at kvalificere planlægningen – enten gennem nye erkendelser eller gennem formidling af gode resultater.
Kontakt os gerne hvis du har en ide til et relevant projekt eller et udviklende samarbejde, der kan være med til at skabe bæredygtige byer og landskaber.
Nuværende projekter
Afsluttede projekter
Få nye værktøjer og lad dig inspirere af gode cases og holdninger fra nær og fjern. Her kan du finde temasider, udgivelser fra Dansk Byplanlaboratorium og Byplanhistorisk udvalg. Du kan også læse magasinet Byplan Nyt og finde de seneste holdninger fra Dansk Byplanlaboratorium.
Du må meget gerne selv bidrage – skriv debatindlæg i Byplan Nyt eller skrive et indlæg til ByplanBlog.
Trygge boligområder
Digital by
Dansk Byplanlaboratorium er en tværfaglig uafhængig institution, der siden 1921 har sat byplanlægning på dagsordenen.
Byplanlaboratoriet skaber debat om aktuelle planlægningsspørgsmål, opbygger kompetencer og formidler ny viden. Det sker gennem deltagelse i udviklingsprojekter, afholdelse af kurser, seminarer, webinarer og konferencer samt udgivelse af publikationer, magasinet Byplan Nyt samt denne hjemmeside.
Hovedparten af Byplanlaboratoriets udgifter finansieres via indtægtsdækket virksomhed. Resten dækkes af tilskud fra myndigheder, institutioner og private virksomheder.
NYP - Netværk for Yngre planlæggere
FAB - Foreningen af Byplanlæggere
Park og Naturforvalterene
Byplanhistorisk Udvalg
Plan22+
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bestil Byplan Nyt
De danske kyster er under pres. Havniveau-stigninger og mere ekstremt vejr er blevet hverdag og giver nye udfordringer, kombineret med centraliseringer og affolkning. Det påvirker arbejdet med at bevare kulturarven og de landskabelige værdier.
Arkitektforeningen og Byplanlaboratoriet sætter fokus på, hvordan rådgivere og myndigheder sammen kan gribe kystudviklingsopgaver an i et helhedsperspektiv.
At arbejde helhedsorienteret med bevaring og udvikling af kysterne er en kompleks opgave, der omfatter kystteknik, æstetik, natur, proces og økonomi. Kompleks – men langt fra umulig. Løsningen kalder på en strategisk tilgang i de indledende faser af arbejdet med kysternes værdier.
Kom til fyraftensmøde og hør om perspektiverne på kystsikring fra tre af feltets fagfolk. Få desuden en forsmag på det kommende kursus i at arbejde professionelt og systematisk med kystudviklingsopgaver i eksisterende kystmiljøer.
Læs mere om arrangementet, programmet og tilmelding på Arkitektforeningens hjemmeside
Se video med Jeremy Dennis
Sted: Åbenrå 34, 1124 København K