Her kan du se vores aktuelle udvalg af kurser, arrangementer, webinarer og netværk.
Hvis du ikke finder det kursus, I har brug for, så kan vi tilbyde at skræddersy et kursus, der er tilpasset netop din kommune eller organisation.
Kommende kurser
Afholdte kurser
Dansk Byplanlaboratorium udvikler projekter og indgår i samarbejder, der kan være med til at kvalificere planlægningen – enten gennem nye erkendelser eller gennem formidling af gode resultater.
Kontakt os gerne hvis du har en ide til et relevant projekt eller et udviklende samarbejde, der kan være med til at skabe bæredygtige byer og landskaber.
Nuværende projekter
Afsluttede projekter
Få nye værktøjer og lad dig inspirere af gode cases og holdninger fra nær og fjern. Her kan du finde temasider, udgivelser fra Dansk Byplanlaboratorium og Byplanhistorisk udvalg. Du kan også læse magasinet Byplan Nyt og finde de seneste holdninger fra Dansk Byplanlaboratorium.
Du må meget gerne selv bidrage – skriv debatindlæg i Byplan Nyt eller skrive et indlæg til ByplanBlog.
Trygge boligområder
Digital by
Dansk Byplanlaboratorium er en tværfaglig uafhængig institution, der siden 1921 har sat byplanlægning på dagsordenen.
Byplanlaboratoriet skaber debat om aktuelle planlægningsspørgsmål, opbygger kompetencer og formidler ny viden. Det sker gennem deltagelse i udviklingsprojekter, afholdelse af kurser, seminarer, webinarer og konferencer samt udgivelse af publikationer, magasinet Byplan Nyt samt denne hjemmeside.
Hovedparten af Byplanlaboratoriets udgifter finansieres via indtægtsdækket virksomhed. Resten dækkes af tilskud fra myndigheder, institutioner og private virksomheder.
NYP - Netværk for Yngre planlæggere
FAB - Foreningen af Byplanlæggere
Park og Naturforvalterene
Byplanhistorisk Udvalg
Plan22+
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bestil Byplan Nyt
Alt udsolgt til årets byplanmøde. Du kan dog tilmelde dig Livestream fra Byplanmødet eller skrive dig på ventelisten.
Du kan komme på venteliste, hvis du sender en mail til db@byplanlab.dk med dine kontaktoplysninger.
Livestream fra Byplanmødet – digital live-billet til torsdagsprogrammet. For 350 kr kan du få mulighed for at se, hvad der foregår på hovedscenen i DR-byen torsdag d. 30 september fra 10.00 -12.30 og følge med på den populære sessioner om bymidternes fremtid fra 14.00-16.00.
Tilmeld dig Livestream fra Byplanmødet 2021Pris 350 kr.
Ja, der bliver et byplanmøde – uanset hvad! Vi følger myndighedernes officielle genåbningsplan, der fjerner forsamlingsloftet den 1. august. Man kan sige, at vi er optimister, men vi vil i enhver situation følge myndighedernes retningslinjer. Vi arbejder med flere scenarier: et klassisk-fysisk byplanmøde og et digitalt byplanmøde – og scenarier med hybride modeller for afholdelse. Men vi aflyser ikke i år. Hvis vi trods alle gode intentioner, ikke kan holde et fysisk møde, så har vi heldigvis teknologi parat, der sikrer, at vi kan ses alligevel. Og vi har øvet os på at afholde events, der brænder igennem skærmen. Det er desuden klart, at bliver vi nødt til at afholde et 100% digitalt Byplanmøde, bliver deltagerafgiften reduceret. Læs mere her
Byplanmødets hovedforedrag torsdag den 30. september finder sted i DR's Koncertsal i DR Byen. Eftermiddagssessioner foregår på centrale locations i Frederiksberg og Københavns kommuner. Aftenarrangement forgår centralt i København. Optakten fredag morgen den 1. oktober foregår på Frederiksberg Rådhus, mens afslutningen fredag eftermiddag foregår på Københavns Rådhus.
Bemærk at: i deltagerafgiften er der i år ikke indregnet transport under Byplanmødet. Alle venues ligger i gåafstand til metro eller S-togsstationer. Vi har nedsat deltagerafgiften med 150 kr., så du kan bruge rejsekort eller købe dig et 48-timers såkaldt City Pass. Regn med, at du skal bruge kollektiv trafik til ca. 8-10 korte ture.Læs mere om City Pass
Tilmelding, betaling og frister Vi har brug for at vide, om du kommer!
Tilmeldingsfristen er 28/06
-Stadig ledige pladser Efter fristen er tilmeldingen bindende og vi lover dig at gennemføre byplanmødet uanset hvad. Skulle det blive digitalt, så dog til reduceret pris. Beløbet opkræves i to rater (Vi opkræver første rate ved tilmelding og anden rate når byplanmødet er afholdt). Arbejdsstedet er velkomment til at ændre navn på deltagere indtil 1 uge før mødet. Hvis du tilmelder dig hurtigt, er der EARLY BIRD-rabat – og pladserne tildeles efter først-til mølle-princippet. Bekræftelse fremsendes, når tilmelding er modtaget i Byplanlaboratoriet.
Deltagerafgift Prisen pr. deltager fra kommuner, regioner og andre, der giver tilskud til Dansk Byplanlaboratorium i 2021 er 5.800 kr. for alle andre er deltagerafgiften 7.800 kr. Prisen inkluderer frokoster, aftenarrangement, udflugt og deltagermateriale. Hvis der er ledige pladser, ydes der rabat til studerende og ledige – ring og hør nærmere.EARLY BIRD-rabat: Vi giver 10% rabat, hvis du tilmelder dig senest 14. juni.
Overnatning Overnatning er ikke inkluderet i deltagerafgiften. Du skal selv booke hotel.
Herunder formidler Dansk Byplanlaboratorium muligheder for overnatning på tre centralt beliggende hoteller. Efter hotellernes gældende regler skal gæster garantere deres reservation med kreditkort, men reservationen kan vederlagsfrit annulleres helt frem til 7 dage inden ankomst. Der opkræves betaling i tilfælde af no-show eller for sen annullering.
Ønsker du at betale hotelværelse via kommunens EAN-fakturering kan du desværre ikke booke online via nedenstående booking links, men skal kontakte hotellet på mail/telefon. Ved henvendelse beder hotellerne om at du venligst henviser til følgende block-id-nr:
The Square: block 1645605 Imperial Hotel: block 1645609 Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade: block 164561
Her er de tre hotellers kontaktoplysninger:
Imperial Hotel Tlf. +45 3312 8000imperialhotel@arp-hansen.dk
The Square Tlf. +45 3338 1200thesquare@arp-hansen.dk
Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade Tlf. +45 4480 0000bernstorffsgade@wakeupcopenhagen.dk