Her kan du se vores aktuelle udvalg af kurser, arrangementer, webinarer og netværk.
Hvis du ikke finder det kursus, I har brug for, så kan vi tilbyde at skræddersy et kursus, der er tilpasset netop din kommune eller organisation.
Kommende kurser
Afholdte kurser
Dansk Byplanlaboratorium udvikler projekter og indgår i samarbejder, der kan være med til at kvalificere planlægningen – enten gennem nye erkendelser eller gennem formidling af gode resultater.
Kontakt os gerne hvis du har en ide til et relevant projekt eller et udviklende samarbejde, der kan være med til at skabe bæredygtige byer og landskaber.
Nuværende projekter
Afsluttede projekter
Få nye værktøjer og lad dig inspirere af gode cases og holdninger fra nær og fjern. Her kan du finde temasider, udgivelser fra Dansk Byplanlaboratorium og Byplanhistorisk udvalg. Du kan også læse magasinet Byplan Nyt og finde de seneste holdninger fra Dansk Byplanlaboratorium.
Du må meget gerne selv bidrage – skriv debatindlæg i Byplan Nyt eller skrive et indlæg til ByplanBlog.
Trygge boligområder
Digital by
Dansk Byplanlaboratorium er en tværfaglig uafhængig institution, der siden 1921 har sat byplanlægning på dagsordenen.
Byplanlaboratoriet skaber debat om aktuelle planlægningsspørgsmål, opbygger kompetencer og formidler ny viden. Det sker gennem deltagelse i udviklingsprojekter, afholdelse af kurser, seminarer, webinarer og konferencer samt udgivelse af publikationer, magasinet Byplan Nyt samt denne hjemmeside.
Hovedparten af Byplanlaboratoriets udgifter finansieres via indtægtsdækket virksomhed. Resten dækkes af tilskud fra myndigheder, institutioner og private virksomheder.
NYP - Netværk for Yngre planlæggere
FAB - Foreningen af Byplanlæggere
Park og Naturforvalterene
Byplanhistorisk Udvalg
Plan22+
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bestil Byplan Nyt
Byplanmødets Messe bliver mødets dynamiske omdrejningspunkt, hvor du har muligheden for at netværke, vise og afprøve dine ideer, metoder, projekter eller lignende.
På årets byplanmøde vil vi undersøge, hvordan vi planlægger for og med erhvervslivet nu og i fremtiden. Hvad efterspørges, og hvordan kan kommuner bruge nye former for samarbejde til at skabe øget bykvalitet? … det er her du kommer ind i billedet.
Hent ansøgningsskema
Beskriv hvad du gerne vil præsentere, og hvordan din stand kan være med til at bidrage til at understøtte Byplanmødets hovedtema om Business og Bykvalitet.
Se foromtale til årets byplanmøde i Fredericia
Praktiske oplysninger:
Vi skal være i foyeren på Fredericia Teater, og pladsen er trang, så hver stand får ca. 2-3 kvadratmeter at råde over. Vi leverer adgang til strøm, trådløs internetforbindelse og et højt café bord med en hvid dug. Alle øvrige elementer medbringer, opstiller og nedtager standholderne selv.
Din stand skal være åben for alle byplanmødets deltagere i en udvidet kaffepause torsdag morgen, i frokostpausen samt torsdag eftermiddag fra ca. 14.40-14.30 og igen fra ca. 15.00 til 15.30.
For kommuner og institutioner, der er tilskudsgivere til Dansk Byplanlaboratorium i 2016, er en stand gratis og giver adgang for 2 personer til deltagelse i hele byplanmødet.
En stand på messen koster 11.000,- kr. for tilskudsgivende virksomheder og giver adgang for 2 personer til deltagelse i hele byplanmødet.
Ikke-tilskudsgivende virksomheder, kommuner og institutioner betaler 14.700,- kr. for en stand med adgang for 2 deltagere i hele byplanmødet.
Har du spørgsmål, så send en mail til Marianne Bendixen på mb@byplanlab.dk
Vi skal have din ansøgning senest fredag den 21. april 2017.